sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viimeinen agility

Tänään oli sitten agikurssin vika kerta. Oli tosi kivaa taas, käytiin läpi viimeiset esteet, eli pöytä, okseri ja muuri. Ei mitään ongelmia niiden suhteen, paikallaolo vaatisi hiukan treenausta tosin vielä, Kaede ei meinannut jaksaa istua pöydällä paikallaan. No onneksi se ei ole pitkä aika, mikä siinä tarvii pysyä, ja kerran vaan hyppäsi luvatta alas. Okserin ja muurin suhteen ei ollut mitään kummallista, sujuivat tosi hyvin.

Lopuksi saatiin kokeilla pientä rataa, joka oli mahdollisimman helppo, eli ympyrän muotoon tehty. Kaede meni kivasti, kuunteli ja malttoi, ja A-esteelle pysähtyi alastulolle, tosin olin melkein heti siinä palkkaamassakin. Olisi hirmu kiva jatkaakin harrastuksen parissa, mutta saas nähdä. Yksityisillä koirakouluilla treenaaminen on kallista. Seuroihin voisi pyrkiä, mutta ei tee oikein mieli edes yrittää, kun nettisivuilla lähes poikkeuksetta sanotaan jotain sen suuntaista kuten "kaikki ryhmät ovat täynnä ja jonot pitkiä". Ja monet haluaa, että on kisatavoitteita, mitä meillä ei siis ole, vaan ihan omaksi iloksi haluttaisi harrastaa...

Yksi vaihtoehto olisi varata omatoimivuoro jostain hallilta, jos saisi kasaan jonkun kivan porukan. Nyt, kun esteiden oikea suoritustapa on tiedossa, niin voisi turvallisin mielin harrastella omaksi iloksi itsenäisesti, ja silloin voisi treenata Tomonkin kanssa. Mutta katsotaan, mitä kevät tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti