maanantai 23. tammikuuta 2012

Sunnuntain agility

Eilen en ehtinyt blogia päivittämään, mutta kirjoitanpa nyt lyhyesti eilisen agilitystä. Koska työt, tulimme taas vähän myöhässä, mutta pääsimme ihan hyvin mukaan silti. Ensin harjoiteltiin keppejä, joissa ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä. Kivasti namin perässä vietiin koiraa, Kaede malttoi hienosti keskittyä tähän.

Muita esteitä olivat pussi ja puomi. Ajattelin, että Kaede varmaan pelkää pussia, mutta vielä mitä. Kun Kaede oli ensimmäisen kerran tullut pussista, niin sen jälkeen ilmassa ei ollut mitään epäröintiä, vaan se tuli reippaasti pussin läpi, vaikken sieltä toisesta päästä nostanut kangasta ihan niin ylöskään. Tosi hyvin meni tämä, olen ihan yllättynyt, kuinka äkkiä Kaede tajusi jutun juonen.

Viimeisenä tehtiin puomia. Kaede meni ekalla kerralla reippaasti namin perässä, ja sen jälkeen jo lähti ihan itsenäisesti tekemään puomia, niin, että sain melkein hyssytellä, että ei noin vauhdikkaasti. Kontaktit ovat vähän hakusessa, Kaede kyllä pysähtyy kontaktille, mutta mielellään pudottaisi takajalat jo esteeltä pois siinä vaiheessa. Jos enemmän lähdettäisi agilityä harrastamaan, luulen, että juoksukontaktit voisivat olla enemmän meidän juttu, vaikka kouluttaja niistä varoittelikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti