perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppiaisen yhteislenkki

Tänään kävimme vinttikoiramaisella yhteislenkillä Tuulenkoirien porukan kanssa. Mukana oli minun ja Kaeden lisäksi kolme salukia, yksi afgaani, borzoi ja silkkivinttikoira. Tehtiin mukava vajaa kolmen tunnin lenkki, poikettiin koirapuistossakin matkalla. Kaede sai uusia ihailijoita, erityisesti afgaani Eros ja borzoi Aleksi olivat kovin innoissan tytöstä. Toivottavasti Kaede ei nyt kuitenkaan ole mitään juoksuja taas kehittelemässä, ei siitä ole kuin muutama kuukausi kun edelliset loppuivat!

Koirapuistossa "nuoriso" juoksi, Kaede etunenässä. Oli hauska huomata, että se pärjää juoksuleikeissä ihan oikeillekin vinttikoirille, eikä ainakaan jäänyt jälkeen. Lenkin jälkeen Kaede käpertyi kerälle jo autossa, ja kotona suunnisti suoraan sängylle, eikä ole sieltä juuri liikahtanut ennen kuin nyt illemmalla.

Tomohan satutti anturansa uudenvuodenpäivänä, joten se on potenut nyt tassuaan tämän viikon. Haava on jo lähtenyt oikein hyvin parantumaan, mutta pitkät lenkit saavat odottaa, kunnes antura on täysin parantunut. Nyt on sen verran ikäviä alustoja, kun on hiekkaa/suolaa/jäätä, että annetaan anturan toipua rauhassa.

Yritin ottaa kuviakin tuolta yhteislenkiltä, mutta valoa oli aikaisesta iltapäiväajankohdasta huolimatta niin vähän, että eivät ne kuvat oikein onnistuneet. :( Oli kuitenkin oikein mukava lenkki, ja kaikki seitsemän koiraa lenkkeilivät sulassa sovussa keskenään. Tätä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti