Nuppa

Nuppa tai Kinoko,
siis Anniina, tosin nykyään kai vähemmistö käyttää oikee nimeäni. Tomon ja Kaeden emäntä, omistaja, huoltaja. Ei mamma tai äiti.

Putkahdin maailmaan kesällä 1991. Tosin olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että minun olisi kuulunut syntyä talvella, ja noin tuhat vuotta aikaisemmin. Pidän kovasti kaikista vuodenajoista, kunhan ilma ei ole tukahduttavan kuuma. Suosikkejani ovat kuitenkin syksy ja talvi.

Merkittävä osa elämääni on historianelävöitys, ja sen myötä kiinnostus muinaiskäsitöihin ja yleisesti historiaan. Saman harrastuksen puitteissa harrastan mm. historiallisia taistelutaitoja ja olen aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa. Myös hevoset ovat lähellä sydäntäni, ja 2011 heinäkuussa tein tauon jälkeen paluun juurille, ja löysin itselleni vuokrahevosen, Napin, jonka kanssa nautin pitkistä maastolenkeistä ja muuten vain fiilistelystä.

Koska satunnaiset faktat kertovat enemmän, kun jokin tyhjänpäiväinen löpinä, niin kerrottakoon, että nukun kesälläkin villasukat jalassa, koska varpaani ovat alati jäässä, juon litroittain teetä päivässä, olen salmiakkiaddikti, puhun usein itsekseni, minua ärsyttää, kun ihmiset astuvat kengät linttaan sisäsyrjältä, minulla on kuusi kirjastokorttia ja pidän siivouksesta, mutta vihaan imurointia.

Minusta sanottua:
"En ole kyllä pitänyt sua millään muotoa hankalana ihmisenä."
"Nuppa paheksuu liikaa"
"Toivottavasti jatkat kirjoittamista"
"Du sjunger bra"
"Sun ja Tomon tapauksessa koira ja omistaja täydentävät toisiaan"
"Toivottavasti et koskaan hanki lapsia"

Minä ja Kaede Pukkisaaren muinaismarkkinoilla syyskuussa 2011, kuvannut Maria von Hertzen

Minä ja Tomo vanhempieni luona joulukussaa 2011, kuvannut Matti Sulanto

Minä ja Kaede Rikalanmäen muinaismarkkinoilla kesäkuussa 2011, kuvannut Ellen Virman
minä ja Tomo syksyllä 2009, kuvannut Ellen Virman