sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kivuton uusivuosi ja väsynyt perhe

Uusivuosi meni meillä rennoissa tunnelmissa ystävien luona, pienellä porukalla, ja toki koirat mukana. Kukaan ei ihmeemmin reagoinut paukkuihin, ja Tomokin rentoutui lopulta makaamaan ja käyttäytyi muutenkin tosi kivasti. Kaede oli oma reipas ja vaivaton itsensä, enkä voi lakata ihastelemasta sen tasapainoista luonnetta.

Ja kyllä vaan kyläily on koirille hirmu väsyttävää. Kumpikin karvalapsi on vain nukkunut sen jälkeen, kun tulimme kotiin, alkuillasta. Kävimme Tomon kanssa pitkällä lenkillä, Kaede sai jäädä kotiin nukkumaan. Muuten olemme ottaneet rennosti, nyt kun siihen on mahdollisuus, eikä tarvitse lähteä minnekään. Joululomalla olemme viettäneet melko aktiivista elämää ja koirat ovat päässeet mukaan moneen paikkaan, etenkin Kaeden olen pyrkinyt ottamaan mukaan aina kun mahdollista, Tomo on jäänyt vähän useammin kotiin, koska on niin paljon eläväisempi ja sillä ottaa aina aikansa, ennen kuin se rauhoittuu vieraaseen paikkaan, jos ollenkaan.

Kaede kasvaa huimaa vauhtia. Se on jo mennyt Timi-sheltin ohi painossa, vaikka näyttää paljon pienemmältä. Tämänpäiväisen punnituksen mukaan Kaede painaa nyt vähän reilu 6,5 kiloa, ja ikää on siis nyt 12 viikkoa. Säkäkorkeutta on varmaan n. 35 cm, eli aika sopivan kokoinen tyttö. Luulen, että Kaedesta tulee noin 20-kiloinen, vähän alle ehkä ennemmin kuin vähän yli, mutta tämä on vain spekulointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti