perjantai 28. toukokuuta 2010

Muutto

Viikon päästä meillä on sitten Tomon kanssa edessä muutto kerrostaloon. Saa nähdä, mitä Tomo tuumaa omakotitalon jälkeen kerrostalon äänistä. Niinä kertoina, kun olemme olleet kyläilemässä kerrostalossa asuvien tuttujen ja sukulaisten luona, Tomo on ainakin käyttäytynyt hyvin, eikä ole haukkunut rappukäytävän ääniä, joten toivoa sopii, että uudessa asunnossa menee hyvin.

Odotan jo innolla muuttoa, toivottavasti uudessa ympäristössä on yhtä kivat lenkkimaastot kuin nykyisessä asuinpaikassa. Ainakin sieltä on vähän lyhyempi matka Porvooseen vanhempieni luokse, ja siellä varmaan käymmekin entiseen malliin metsässä juoksemassa. Siis Tomo juoksee. :D

Uusi asuntohan on siis yksiö, toisin kuin nykyinen, joten Tomolla tulee olemaan pääsy koko asuntoon, kun ei sitä voi mitenkään rajata. Toivoa sopii, ettei se keksi alkaa availla keittiön kaappeja tai mitään vastaavaa, jos hermostuu uudessa asunnossa yksin ollessaan. Toisaalta se on ollut vieraissa paikoissa ennenkin yksin ihan ilman mitään tuhoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti