maanantai 27. joulukuuta 2010

Tavoitteita vuodelle 2011

Pian on uusi vuosi, ja tokihan uudelle vuodelle pitää asettaa tavoitteita. Koska uudenvuodenlupauksia ei kuitenkaan kukaan koskaan pidä, niin en lupaa mitään. :D

1) Saada ohitukset sujumaan vielä paremmin.
- Viime vuoden lopussa ohitusongelmia ei vielä ollut, ne alkoivat tammikuussa. Pian niiden kanssa on siis painittu vuosi. Tavoitteena olisi saada molemmat koirat ohittamaan muut löysällä remmillä hiljaa ilman mitään namihoukutteluja.

2) Kaeden kanssa pentukurssille ja viehetreeneihin.

3) Tomolle viralliset lonkka- ja kyynärkuvat, mahdollisesti myös muita terveystutkimuksia.

4) Tomolta ihmisiä vasten hyppiminen pois. En vielä luovuta.

5) Tomo BH-valmiiksi.
- Hurja tavoite, olisi hienoa saavuttaa se, mutta asetan sen vähän tyylillä "katsotaan jospa niin kävisi". En ota stressiä. 8)

Muita kertomisen arvoisia asioita on se, että Kaede sai tänään postissa käytetyt Allsafe-turvavaljaat, joten nyt minun ei enää tarvitse kärsiä omantunnontuskia siitä, että sitkeästi aina saarnaan koirien turvallisen automatkustamisen puolesta, mutta omat koirani eivät matkustaisi turvallisesti. Nyt voin saarnata jälleen puhtaalla omallatunnolla. ;)

Hämmentävää kyllä, nuo valjaat ovat 0-15-kiloisille koirille.. Kaede painaa nyt n. 6 kg, ja se on niin rimpula, että osa säädöistä saa olla ihan tiukimmillaan.. Miten nuo voivat istua esim. chihuahualle ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti