tiistai 28. joulukuuta 2010

Innostusta

Pitkän hiljaiselon jälkeen alkaa pikkuhiljaa palata innostus kaikenlaisiin koirajuttuihin. Harrastukset on nyt talvitauolla, mutta noin muuten on oikein kiva puuhastella kaikkea. Tänäänkin on melkein koko päivä vierähtänyt koirien kanssa touhutessa.

Ensin kävimme Kaeden kanssa eläinkaupassa, tarkoituksena hankkia kunnolliset valjaat. Taas kerran tuli todettua, ei kannata ostaa halpaa. Hankin Kaedelle säädettävät valjaat Murren Murkinan alennuskorista, maksoivat huimat 6 euroa, enkä yhtään ihmettele miksi ne olivat alennusmyynnissä. Ne olivat kertakaikkiaan kummallisen malliset, vaikka säätövaraa oli melkein joka remmissä, en silti saanut niitä Kaedelle sopiviksi. Niinpä tänään pakkasin pennun autoon ja ajoimme ensin Murren Murkinaan, jossa sovitettiin kaikki valjasmallit läpi, mutta sopivia ei oikein löytynyt. Jatkoimme matkaa 4petsiin, josta matkaan tarttuivat TopCanisin yksinkertaiset valjaat heijastimilla, jotka ovat oikein hyvät Kaedelle.

Kotiin tultua lepäiltiin hetki, ja sitten lähdin Tomon kanssa ihan kahdestaan lenkille. Tomo olisi kyllä kovasti halunnut jäädä sisälle, kun jätin Kaedelle yksinolon ajaksi aktivointipallon ja röhkivän possun... Mutta lenkki sujui yllättävän hyvin, kylmähän siellä oli, mutta mentiin reipasta tahtia ja oli kivaa. Johan siinä sitten koko päivä menikin mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti