perjantai 20. marraskuuta 2009

Eläinlääkärissä

Kävimme Tomon kanssa eläinlääkärissä eilen selvittelemässä noita vatsavaivoja. Eikä osannut eläinlääkärikään yleistutkimuksessa ainakaan todeta muuta, kuin että mahdollisesti herkkä maha, voi olla joku vilja, tai sitten vaan johtua siitä, että pennut syö kaikenlaista ulkona. Onneksi saatiin vakuutukseen menemään tuo käynti, ja itselleni jäi maksettavaa "vain" 50 euroa. Saatiin lisäksi Inupekt Forte suolistolääke matkaan.

Koska Tomon yleiskunto on hyvä ja se ei ole erikoisen laiha ja on normaalisti kasvanut, ei tarkempia tutkimuksia tehty. Jatketaan nappularuokinnalla vielä jonkin aikaa, tosin omavaltaisesti ajattelin lähteä pikkuhiljaa antamaan yhden aterian päivässä lihaa/ puuroa/ raejuustoa tms. kotiruokaa. Ja sitten näkee, miten vatsa reagoi. Toivottavasti hyvin ;)

Tomon käytös eläinlääkärissä oli sitten vähintäänkin mielenkiintoista! :D Tullessa se oli ihan villi, halusi hypätä tiskin yli virkailijan syliin, vinkui kaikkien ohi menevien ihmisten luokse ja häntä heiluen juoksi eläinlääkärin perässä tutkimushuoneeseen. Kuumeen mittaus oli ikävää, ja odottelu tylsää, mutta muuten Tomo oli oikein reipas. Vähän liiankin reipas :D

Ja pitäähän sitä vielä muokata ja taivastella, kuinka iso Tomo on jo. Säkäkorkeutta oli 54-55 cm, ja painoa eläinlääkärillä punnitessa 17,8 kg. Eli ihan iso poika se on jo. Toivottavasti ei kasva liian isoksi kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti