sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Agilitykurssilla

Tänään oli pentuagilityn ensimmäinen kerta. Kyseessä ei ole alkeiskurssi, vaan ohjaukseen painottava kurssi, jonne ilmoittauduin siksi, koska alkeiskurssit olivat täynnä tai huonoon aikaan. Kuitenkin meni ihan hyvin, Tomon kanssa saimme vähän helpotettuja tehtäviä sitten :)

Ensin harjoittelimme pöydälle menoa, Tomo hyppäsi pöydälle ihan itse reippaasti, ja malttoi hyvin olla siinä, kunnes pyysin sen alas. Kovin pitkää aikaa ei tietenkään pöydällä oltu, vaan ihan muutama sekunti.

Sitten pääsimme menemään estetolppien välistä, epäilen huomasiko Tomo edes niitä, niin innokkaasti se seurasi makupalaa vain :D Putkeen taas se ei ensin olisi halunnut mennä, mutta tajusi nopeasti, että toisessa päässä odottaakin herkkua, ja sen saa vain menemällä putkesta läpi. Lopuksi se meni putkeen jo eteen lähettämällä, ja siihen sitten lopetettiin harjoitukset, että jäi onnistunut suoritus viimeiseksi. Ja tosiaan sitä eteen lähettämistä harjoiteltiin ensin menemällä taas niiden tolppien välistä.

Meitä taisi olla yhteensä viisi tuolla kurssilla, ja kaikki osasivat käyttäytyä paljon paremmin kuin Tomo :D Tosin yksi sheltti siellä haukkui aivan taukoamatta, ja kaksi kertaa joku pieni terrieri pääsi karkaamaan Tomo luokse, ja meinasi tulla rähinää. Muuten oli kyllä kivaa ja hyvin otettiin huomioon se, ettei meillä Tomon kanssa ollut aikaisempaa kokemusta agilitystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti