maanantai 25. heinäkuuta 2011

Reissunpäällä

Kävimme mummoni luona Pohjanmaalla viime viikolla. Reissu oli kaikenkaikkiaan mukava, vaikka eipä mitään ihmeellisyyksiä tehty. Matkoihin meni tuni jos toinenkin, onhan matkaa 500 km/ suunta. Koirat jaksoivat hienosti olla autossa, aina välillä pysähdyttiin jaloittelemaan.

Varmasti herätimme huomiota huoltoasemilla, saatoin tuntea ihmisten tuijotuksen, kun ajelin Land Roverilla ja koirat kurkkivat lavalta. Vähän ahdisti jättää koiria keskenään tuonne autoon, kun kuka tahansa niitä pääsisi tuohon härkkimään, mutta ilmeisesti ne saivat kuitenkin olla rauhassa.


Mummolaan päästyä meno oli yllättävän rauhallista. Kumpikaan ei riehunut eikä hyppinyt (ainakaan kovin paljoa) ja hyvin malttoivat olla sisällä nätisti. Tässäkin pätee se, että koira hakeutuu makaamaan sen väriselle alustalle, joka ympäristössä parhaiten sopii sen turkin sävyyn! Tomo maastoutuu yllättävän hyvin tuohon kukalliseen peittoon...

Lenkillä. Mummo kuvasi! :D

Tämä pikku silta on suosikkipaikkojani mummolassa, vähintään kerran on aina mentävä sillan luo käymään. Kuvassa silta näyttää paljon todellista isommalta, enkä mitenkään saanut kuvaan koiria, ja alla virtaavaa pientä jokea. Todella kaunis paikka kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti