maanantai 4. heinäkuuta 2011

Maalla on mukavaa!

Käväisimme viikonloppuna maalla vanhempieni kotona, ajatuksenani oli pestä mattoja (taloyhtiömme pesutuvassa ei saa pestä mattoja...), mutta jumituimme kuitenkin sinne yöksi. Testailin samalla hieman paria objektiivia, joilla en ole ehtinyt niin kovin kuvaamaan; ensin 50-millinen ja kaunis ilta-aurinko:

Tomo oli kuvauksellinen vain autossa ollessaan, muun ajan se nuuski ruohikkoa hyyyyvin tarkasti.
Ja seuraavan päivänä 200-millinen ja kaunis keskipäivän aurinko :D Koirat juoksunarussa ovat hyvää kuvausmateriaalia, tosin juoksunaru johtaa jonkin verran harhaan.. Eivät nuo juokse, vaan makaavat vain. Irti ei voi pitää, kun ihan pihan vierestä kulkee autotie. Mutta silti tykkäävät olla pihalla, kun ovat siellä kaksin, niin eivät möykkää... Toisin kuin Tomo yksin pihalla ollessaan alkaa helposti ulvoa ja möykätä. Siksipä Tomo ei usein olekaan pihalla yksin, kun ei se siellä viihdy. Kahdestaan sen sijaan viihtyivät oikein hyvin, vaikka itse pakenin välillä sisään ötököiltä. En vaan voi sietää sitä pörräävää ääntä!

Kieli!


Sain hauskan kuvasarjan Kaedesta, kun se haukottelee.. Oikein mehevä haukotus, ja tuossa sarjan toisessa kuvassa sillä on niin ihana kesäisen onnellinen ilme! :-)

Sunnuntaina Tomokin oli vähän kuvauksellisempi, ja siitäkin sai kivoja kuvia. Aika samanlaisia kuvia kaikki, mutta laitetaan nyt kaikki esille siitä huolimatta!

Viimeisessä kuvassa Tomo näyttää niin itseltään! Sillä on jotenkin todella tyypillinen ilme, jota aina yritän tallentaa kameran muistikortille, tällä kertaa siinä onnistuen. Vahingossa, kuinkas muuten? Ei tuollaisia ilmeitä kuvata tarkoituksella koskaan, vaikka kuinka yrittäisi. ;)

Näin kesäkuumalla sitä aina haaveilee mökistä. Sellaisesta, jossa olisi aidattu rantatontti, missä koirat voisivat juosta vapaasti juuri niin paljon kuin lystäävät, ja missä voisi itse pulahtaa uimaan karvaisten kavereiden kanssa juuri silloin kuin huvittaa. Ei tarvitsisi huolehtia siitä, sotkeentuuko liinaan, tai meneekö joku toinen koira ohi...

1 kommentti: