torstai 7. huhtikuuta 2011

Siskon kanssa

Olimme eilen tapaamassa Manna-siskoa omistajineen. Hauskaa oli, tytöt juoksuttivat toisiaan oikein hyvin, ja kotiin sain viedä väsyneen koiran. :D Kotimatkalla bussissa tapasimme hauskan naisen. Hän kyseli moneen kertaan koiran nimeä, ja kertoi sitten asiantuntevasti, että koirani pelkää, kun bussin lattia tärisee. Tämän hän sanoi monta kertaa hyvin vakuuttavalla äänellä, ja muisti mainita asiasta muillekin matkustajille. Kaedehan siis istui paikallaan rauhallisena, eikä varmastikaan pelännyt yhtään, jos nyt koiran omistajana osaan lukea sen verran koiraani. :D

Tomo on selvästi vähän muuttunut kastraation jälkeen. Se on nykyään lenkillä iloisempi eikä enää kisko hajujen perään samalla tavalla. Se myös kuuntelee mitä sille sanoo, ja ottaa välillä ihan itse kontaktia, ja on tosi mukava lenkkikaveri. Ohitukset ovat sujuneet tosi hyvin, eilen kohtasimme kaksi hurjasti haukkuvaa airista, ja Tomo nuuski vain maata, eikä edes yrittänyt räyhätä. Oli ihan hirmu mukava lenkki siis, toivottavasti tämä tila olisi pysyvä. :)

Tänään meidän piti tavata Helmiä ja Sannaa, mutta autostani on jotenkin mystisesti tyhjentynyt yksi rengas. Toivottavasti saadaan se pian kuntoon, niin päästään taas jonnekin metsään koirien kanssa!

Ja hyviä uutisia senkin puolesta, että Tomo mahtui mukaan siihen MH-luonnekuvaukseen! Kesäkuuta odotellessa. 8)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti