lauantai 30. huhtikuuta 2011

Glada vappen!

Että hyvää vappua vaan kaikille! Meidän vappu alkoi mukavasti, kun aamulenkillä ensin törmättiin herra Oravaan, ja vielä kotipihassa meinattiin saada jonkun räkänokan ikkunasta heittämä vesi-ilmapallo niskaamme. No oli se ihan hauska aamulenkki muuten. :') Sitten Tomon remmi hajosi toisella lenkillä. Jäi se lenkki lyhyeksi, kun jouduttiin palaamaan takaisin kotiin...

No, tämän postauksen idea nyt oli kirjoittaa jostain ihan muusta kuin kaikesta ikävästä, mitä meille on sattunut. Remmiasia korjaantuu, kun tilasin Tomolle vappu-alesta uuden remmin hajonneen tilalle edulliseen hintaan.

Sitten minun on jo jonkin aikaa pitänyt kirjoittaa siitä, kuinka tyytyväinen olen päätökseeni hankkia toinen koira. Tomo ja Kaede ovat mahtava pari! Ne leikkivät paljon keskenään, ja tulevat erinomaisen hyvin toimeen. Vaikka aluksi ajattelin, että mitähän Kaedesta tulee, kun se kasvaa Tomon kanssa, jonka suhtautuminen toisiin koiriin on vähän epänormaali, mutta hyvähän siitä tuli. Tomon kannalta on myös ihan mahtavaa, että Kaede on kasvanut sen kanssa, niin on ainakin joku koira, joka ymmärtää Tomon mielenliikkeitä oikein.

Viime aikoina kun olemme käyneet koirapuistossa, olen ollut niin iloinen katsoessani, kuinka Tomo ja Kaede leikkivät ja juoksevat keskenään, ja niillä on selvästi hauskaa. Ja niin epäsosiaalinen ja arvaamton kuin Tomo voikin olla joskus, Kaeden kanssa sillä ei ikinä ole ollut mitään ongelmia, ja tuntuu että Kaeden tulon jälkeen Tomokin on jotenkin tasoittunut. Tämän "kokeilun" jälkeen uskallan harkita ehkä joskus kolmannenkin koiran hankkimista. Tosin siihen menee vielä aikaa, älkää pelätkö. :'D Ja näiden kahden suhde vaan paranee koko ajan. Tänään ne melkein nuolivat samaa lautasta, ja söivät melkein samaa luuta, lähtötilanne kun kuitenkin oli se, että ne piti ruokkia eri tiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti