maanantai 23. elokuuta 2010

Hieroja käymässä

Tämän päivän suunnitelmat muuttuivatkin sitten yhtäkkiä. Meidän piti Tomon kanssa lähteä kantarellikurssille ja treeneihin, mutta onneksi luin sähköpostit ennen lähtöä. Nimittäin olin yrittänyt varata Tomolle hieronta-aikaa Masseterin Liisalta, ja näytti siltä, että seuraava vapaa aika on vasta syyskuussa. Kuitenkin Liisalle oli tullut peruutus, ja tälle päivälle oli sittenkin aika! Jäimmekin kotiin odottelemaan hierojaa paikalle ja jäi treenit ja kurssi välistä.

Tomo rentoutui mukavasti hierottavaksi, mutta kun Liisa olisi halunnut tunnustella hiukan Tomon lihaksia sen seistessä, oli koko homma Tomon mielestä tooodella epäilyttävää, ja se pakeni nurkkaan haukkumaan... Kuitenkin hierottavana se oli aika rauhassa paikoillaan ja rentoutui mukavasti. Kuulemma mitään isompia jumeja ei ollut, onneksi! Peitsaaminen ei kuitenkaan siis selity lihasjumeilla, sitä jatkui tänään iltalenkillä ihan entiseen malliin. Mahdollistahan on sekin, ettei Tomo malta kävellä hihnassa, vaan innoissaan peitsaa, kun on niin kova kiire...

Liisa kiinnitti huomiota myös siihen, että seistessään Tomo yleensä laittaa oikean etujalkansa edemmäs kuin vasemman, eli keventää jalkaa seistessään. Kuitenkaan se ei liikkeessä arista jalkaa vaan ravaa puhtaasti, eikä lihaksistossa ollut mitään merkittäviä eroja kummallakaan puolella. Tämä on asia, jota täytyy tarkkailla, muttei kuulemma pidä ruveta hysteeriseksi sen suhteen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti