torstai 21. tammikuuta 2010

Nirso?!

Tomosta on tullut todella pieniruokainen, melkein voisi sanoa nirso. Nyt alkaakin siis tarkka ruoan määrän mittaus ettei ruokaa vain ole "liikaa" (Tomolle ei mikään ole liikaa lihomista ajatellen) ja siirrymme kokeilemaan yhtä ruokintakertaa päivässä, joka tulee olemaan illalla. Täytyy tilata myös lihaisaarasvaa, jotta saa energiaa pojalle. Mahdollisesti myös Hevi-NEUta käyn hakemassa pari pötköä, tällä tatahdilla ne kestävät melkein viikon :D Niissä olisi ainakin sitä rasvaa.

2 kommenttia:

  1. Oletteko kokeilleet parin pvän paastoa ? Me saatiin sijoittajalta ohje kun Mosku alkoi 6-7 kk iässä nirsoilemaan safkojensa kanssa että ruokaa ei anneta 1-2 pvään --> nuori uros saattaa testata sillä että mitäs tapahtuu jos jättää ruoat syömättä/narttujen hajut kiinnostavat enemmän ja hormonit hyrräävät eli syöminen jää. Mulle selitettiin että esim. koiralaumassa ruokaa ei aina ole yllinkyllin ja silloin on syötävä kun on ruokaa tarjolla ja siitä ei nirsoilla. Ja nyt onkin poika aina syönyt kupin tyhjäksi. :-)

    En sitten tiedä dalluista mutta ainakin holskut kuulemma harrastaa tota nirsoilua.. :-D Toivottavasti alkaa syömään !
    Alkuviikosta meillä jätettiin taas safka lautaselle ja pidin 1½pvä paastoa(meillä syödään 2 x pvä) ja illalla olikin koiralla kova vinkuvonku; 'missä ruoka viipyy, barbaarit, miten voitte käydä nukkumaan kun en ole saanut iltaruokaa !' Ja johan maistui taas safkat.

    Lisäilenpä teidät tuonne meidän blogilistalle, mukava käydä lueskelemassa Tomon kuulumisia ! :-)

    VastaaPoista
  2. Dallujen perusolemukseen kuuluu mun mielestä, että kaikki eteen tuleva syödään hyvällä halulla :D Mietin tosiaan paastoa, mutta se sitten jäi toteuttamatta. Ja nyt ruoka taas maistuukin entiseen malliin, eli kuppi tyhjenee nopeasti ja ruokaa menee taas normaali määrä. :)

    Mäkin lisäilen teidät tuohon meidän linkkilistaan,m en edes tiennyt että teilläkin on blogi. :)

    VastaaPoista