perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta!

Tomo ja emäntä toivottavat kaikille hyvää Uutta Vuotta 2010! :)

Uusi vuosi ei tunnu oikeastaan sen ihmeellisemmältä kuin vanhakaan :D Pakkasta on ollut paljon ja lunta, Tomon kanssa olen nauttinut täysillä talvesta. Tänään käytiin äidin ja Tomon kanssa jäällä kävelemässä, hauskaa oli, mutta erittäin kylmä. Kun päästiin kotipihaan, äiti olisi heitellyt Tomolle palloa ulkona, mutta se vain nosteli jalkojaan erittäin onnettomana, ja halusi sisään :')

Uudelle vuodelle pitää kai asettaa tavoitteita? No, meidän tavoitteemme tulevat tässä, eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä;

1) Aloitetaan haku-treeni mahdollisuuksien mukaan.
2) Viralliset terveystutkimukset ainakin lonkkien ja kyynärien osalta syksyllä.
3) Saadaan Tomon maha kuntoon, ei enää ripulia!
4) Kouluttaa ihmisiä vasten hyppiminen pois.
5) Saad käsittely ja kynsienleikkuu sujumaan ongelmitta.

Siirsin Tomon nyt kotiruokinnalle, jossa mahdollisimman paljon raakaa ravintoa. Kypsennettynä syödään toistaiseksi puuroa, koska minulla ei ole välineitä kasvismössön tekoon, ainakaan vielä. Toistaiseksi vatsa on ollut terve, ei mitään ongelmaa sen jälkeen kun aloitin tämän uuden ruokavalion. Lihana on ollut nyt kalkkunaa ja broileria, myös poro-mixiä kokeiltiin tänään, joka siis sisältää poron lihaa, sisäelimiä ja luita sekä kasviksia jauhettuna. Hyvin maistui, eikä vielä ole mennyt vatsakaan sekaisin ;)

1 kommentti:

  1. Heippa, olen seuraillut teidän blogia jonkun aikaa. Meillä kärsitään myös vatsavaivoista, joten on kiva kuulla miten teillä lähtee menemään kotiruokinta! Sama kiinnostaisi myös itseä, mutta vielä ei ole uskaltanut jättää teollisia muonia pois.

    Hyviä vointeja ihanaiselle Tomolle ja toivotaan että vatsa voi hyvin! :)

    VastaaPoista