lauantai 12. joulukuuta 2009

Kaupunkireissu ja vähän muuta

Niin se aika vain kuluu. Tomo täyttää muutaman viikon päästä puoli vuotta. Vastahan se oli ihan pieni... Ihanaa kyllä huomata, miten paljon se on kehittynyt ja oppinut. Välillä siitä saa olla ihan ylpeäkin. Kun alkaa tarkemmin miettiä, niin Tomo osaa jo tosi paljon kaikkea, ja yleiset käytöstavatkin kehittyvät. Viimeksi tallilla Tomo osasi jo melkein olla poissa kentältä, muutamaan otteeseen tuli juoksemaan kentälle mutta poistui opettajan käskystä melkein heti.

Muutoinkin koulutuksen saralla sujuu hyvin. Paikallaolo onnistuu häiriössäkin, jos vaan olen itse lähellä, ja julkisilla matkustaminen on jo huomattavasti helpompaa kun Tomo on oivaltanut, että herkkua tulee kun istuu hiljaa emännän jalkojen juuressa eikä vedä suuntaan tai toiseen. Viimeksi junassa oli kissa kuljetuskopassa, Tomo ei sanonut mitään, olisi vaan halunnut mennä innokkaasti tervehtimään :D Kävimme Akateemisessa tuolloin, ja ihmisvilinässä Tomo oli todella hienosti! Kaupassa meinasi vaan käydä nolosti, kun uusi puolikuristava panta luiskahti kaulasta pois :O Sain Tomon onneksi heti kiinni, mutta myyjä ei enää sen jälkeen ollut niin innoissaan... Tuota tapausta lukuunottamatta reissu meni kyllä erinomaisesti, ja Tomo oli mukavan väsynyt sen jälkeen.

Postissa tuli meille myös Allsafe-turvavaljaat Kulkukoiralta. Pienen taistelun jälkeen sain ne Tomolle päälle suosiolla, ja sittenhän poika oli jo ihan kuin ei mitään niiden kanssa. Tukevan ja varman oloiset valjaat, niinkuin pitää ollakin tuolla hinnalla (75 €). Toivottavasti ei kuitenkaan autolla ikinä tule tilannetta että kestävyys tulisi testattua käytännössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti