maanantai 26. lokakuuta 2009

Tomo 4 kuukautta

Tomo täytti tänään 4 kuukautta, sen kunniaksi tehtiin aamulla pitkä irtijuoksentelulenkki, ja illalla Tomo pääsi tallille mukaan (siinä nyt ei sinänsä ole mitään erikoista, Tomo on aina mukana tallilla ;) ). Siellä olikin todella hauskaa, Tomo oli ihan innoissaan kun pääsi autosta ulos. Se olisi mielellään myös lähtenyt kahden tallilta bussipysäkille kävelevän tytön mukaan, mutta tulihan se takaisin sieltä sitten, kun huusi.

Joudun kyllä nyt sanomaan, että kuvia ei olekaan. Tai kuvia olisi, mutta muistikortinlukijani on kateissa, enkä saa kuvia kamerasta koneelle :/

Olen muuten huomannut, että aina jos lenkillä tulee vastaan hevosia, niin Tomolla on joku vastustamaton halu lähteä niiden perään. Kyse ei ole riistavietistä, silloin Tomo käyttäytyy ihan eri lailla. Näinköhän se, että dalmikset ovat olleet vaunukoiria joskus, tulee esille ;)

Lopuksi vielä hiukan "faktaa". Tomo painaa nyt tasan 15 kiloa, kotivaa'alla punnittuna. Eli voi sittenkin heittää vähän tuo lukema. Se syö Mera Dog Junior 2 -nappulaa (vaihdoimme siihen juuri, ennen oli Eagle pack) ja lisänä lihoja, puuroja ja kasvissoseita. Ja kaikkein paras fakta on tietenkin se, että Tomolla on sama syntymäpäivä kuin minulla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti