perjantai 30. lokakuuta 2009

Pakkaset tulevat

On kylmä. Pakkasta peräti pari astetta. Tomon kanssa ollaan tehty lyhyitä lenkkejä, eilen vähän pidempiä, kun oltiin taas maaseudulla. Kuvasinkin Tomoa vähän, kun oli kaunis, aurinkoinen päivä :)
Harmittaa kuitenkin, etten saanut Tomon uutta lämpömanttelia valmiiksi. Olin jo hyvässä vauhdissa, kunnes tulikin sähkökatko, eikä silloin voi mitään ommella. Sitten tulikin jo kiire hakemaan kaveria töistä meille kyläilemään ja ompelu jäi siihen. Ja tänään siitä olisi ollut tallilla iso hyöty, kun on noin kylmäkin.

Tässä pari päivää sitten Tomon ohitus meni taas takapakkia. Olimme kapealla jalkakäytävällä, ja vastaan tuli nainen kahden villakoiran kanssa. Kuten tapanani on, otin Tomon vierelle kävelemään ja makupalan esille, mutta villakoirat olivatkin rähisevää sorttia (vahvistaa ennakkoluulojani pikkukoirista joita ei ole koulutettu), ja kun olimme kohdalla, alkoi valtava haukkuminen ja ulina. Kohtuutonta olisi vaatia pentua vielä ohittamaan kahta rähisevää koiraa parin metrin päästä, joten kiiruhdimme vain pois, ja Tomo vähän väliä vilkuili taakseen. Tänään se on sitten jäänyt vilkuilemaan kaikkien koirien perään, vaikka ohittaakin nätisti :/

Ohessa vauhdikas kuva Tomosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti