tiistai 1. helmikuuta 2011

Rokotuksilla

Tänään kävimme eläinlääkärissä tehosterokotuksilla. Aikaisintaan kahden viikon päästä on vielä rabieksen vuoro. Kaede käyttäytyi mallikkaasti, ei edes huomannut piikkiä, vaan keskittyi vain ruokaan... Sille laitettiin myös mikrosiru, jota laittaessa Kaede vähän ulvahti, mutta rauhoittui nopeasti. Neiti hurmasi kyllä sekä eläinlääkärin että hoitajan, ja oli niin reipas. Painoa oli 8,8 kg, kasvu on alkanut selvästi hidastua nyt, voikin olla että Kaede jää pienemmäksi mitä olen odottanut. Se jää nähtäväksi.

Kävimme tällä kertaa Käpälämäessä, ja sinne mennään kyllä vastaisuudessakin. Henkilökunta on todella mukavaa, ja muutenkin tuonne on kiva mennä, ilmapiiri on hyvä. Vaikka jossain muualla olisi varmaan päässyt halvemmalla... Tomokin muistetaan Käpälämäessä, kun herra pisti sellaisen show'n pystyyn parista piikistä, ettei uskoisi. Ei voi muuta kuin pyöritellä silmiään... No, onneksi toinen koirista on ainakin tällainen helppo ja kiva tapaus!

2 kommenttia:

  1. Teillä onkin hyvä eläinlääkäri, jos kerran ymmärtää antaa rabiesrokotteen eri kerralla.
    Meillä ei ollut noin fiksua lääkäriä...

    VastaaPoista
  2. Tuolla asiakas saa itse päättää, kummin tehdään. Käpälämäessä rabies on erikseen pistettynä vain 10 euroa kalliimpi mitä samaan aikaan, niin arvelin, että se on ehkä hyvä laittaa erikseen. Monilla ell. asemilla maksu on kuitenkin kaksinkertainen, jos tahtoo ne erikseen laittaa..

    VastaaPoista