tiistai 16. elokuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Vähän aikaa sitten odotin innoissani syksyä, nyt melkein tekisi mieli kelata vähän taaksepäin ja palata kesään. Vaikka syksy on ihana, niin jotenkin kesän loppuminen on aina vähän haikeaa. Kävinkö vain niin ja niin monta kertaa uimassa? Eikö minulla tänäkään kesänä ollut romanssia? Enkö ostanut kertaakaan jäätelöä kioskista? Ja niin edelleen. Vaikka oikeasti olen kuitenkin nauttinut kesästä täysin siemauksin, niin kuin nyt vain voi nauttia.

Kesä on ollut aivan ihana. Vaikka kävinkin liian vähän uimassa, eikä minulla ollut kesäromanssia. Tein ihania lenkkejä koirien kanssa, tein muutaman loistavan reissun niin kotimaassa kuin ulkomaillekin. Söin jäätelöä, vaikken kioskista (kallista!) ja muistelen lämmöllä tätä(kin) kesää. Ja päivittelen sitä, kuinka nopeasti aika kuluu. Ihan hetki sittenhän oli kevät, sitä ennen oli talvi. Talvesta tuntuu olevan jo ikuisuus, mutta vastahan oli kevät?! Mihin aika oikein on mennyt?

Nyt on elokuun puoliväli. Alle kahden kuukauden päästä on lokakuu, ja Kaede täyttää vuoden. Jos ei mikään muu, niin se kertoo ajan kulumisesta. Muistan edelleen kovin elävästi sen päivän, kun Kaede tuli kotiin. Silloin satoi lunta, ja muistan, että ajomatka oli pitkä ja pimeä. Kaede oli aivan pieni, ja se halusi kiivetä olkapäälleni. Jo silloin se sai lempinimen apina, kun se niin kovasti oli kiipeämässä. :D

Kuitenkin kesää on vielä hetki jäljellä, vaikka elänkin jo syksyä. Nyt on ehkä se kaikkein ihanin aika vuodesta, kun on ikään kuin kesä ja syksy samaan aikaan. Sen huomaa siitä, että näihin aikoihin minun tekee aina mieli tehdä KAIKKEA. Haluan aloittaa uusia harrastuksia koirien kanssa, tehdä pitkiä metsälenkkejä, käydä tallilla, ottaa vastuutehtäviä jossain yhdistyksessä, alan säätää koirien ruokintaa, tavata ihmisiä, järjestää käsityöiltoja... Ja niin edelleen. Kai se liittyy jotenkin siihen, että "kesäloman" jälkeen on valtavasti energiaa, kun on slööbaillut niin paljon.

Tässä postauksessa ei ollut yhtään mitään järkeä, mutta joskus näinkin päin. Joskus on kivaa olla vaan ihan rehellisesti pihalla. Pahoittelut sekavuudesta siis. :D Hyvää loppukesää/alkusyksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti