maanantai 6. kesäkuuta 2011

Rikalanmäen muinaismarkkinat

Viikonloppuna olimme Rikalanmäen muinaismarkkinoilla Kaeden kanssa, osana Harmaasusien porukkaa. Tomo oli vanhemmillani hoidossa, koska en halunnut ottaa sitä markkinoille, kun se ei varmaankaan olisi kovin hyvin viihtynyt siellä. Luulen, että Tomo nautti täysillä kun sai kaiken huomion itselleen ja vahtia pihaa vanhempieni kotona. :D

Kaeden kanssa sen sijaan aloitimme matkailun perjantaina autoilemalla ensin Espooseen kokoustamaan, josta jatkoimme kavereideni kämpille nukkumaan, ja lauantaiaamuna sitten hyvin nukkuneina ja pirteineä (:'D) alkoi matka kohti Rikalaa. En suinkaan lähtenyt matkaan omalla autollani, vaan pääsimme ystäväni kyydillä.

Kaede oli heti kuin kotonaan markkinoilla. Se tajusi nopeasti, ketkä kuuluu meidän leiriin, eikä sitten välittänyt juurikaan markkinavieraista, joita oli jos jonkunnäköisiä, vaan enimmäkseen makoili paikoillaan, mutta otti rapsutukset onnellisena vastaan. Leirissämme majaili Kaeden lisäksi kaksi muuta koiraa, Mysli sekä lapinkoira Ralle, kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään. Pieniä lapsia oli myös jokunen, ja Kaede oli lastenkin kanssa nätisti, vaikkei ole oikeastaan lapsiin tottunut.

Yön nukuimme laavussa, ja Kaede oli varmasti nukkumaanmenovaiheessa niin väsynyt, että ei juurikaan välittänyt siitä missä ja miten nukuimme. Yö oli melko viileä, vaikka päivisin oli tuskaisan kuuma, joten Kaede sai nukkua peiton alla, jaetun ruumiinlämmön tehoa ei pidä aliarvioida. Hyttyset kiusasivat yöllä hiukan, mutta kaikenkaikkiaan olisi voinut olla paljon pahemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti