lauantai 11. syyskuuta 2010

Toimintaa

Taas on ollut toiminnantäytteinen viikko, enkä ole saanut aikaiseksi päivittää. Osittain siksi, koska Blogger on takkuillut. Kuitenkin, nyt ajattelin päivittää vihdoin, ja kertailla vähän, mitä viikon aikana on tehty.

Kävimme keskiviikkona tottistreeneissä Talissa, ja siellä saimme hyviä vinkkejä motivaation ylläpitämiseksi. Tärkeimpänä se, että koiran kanssa koko ajan tehdään ja ollaan aktiivisia, vaikka syötetään nameja ja annetaan koiran koko ajan ikään kuin saalistaa niitä. En kyllä tiedä, miten Tomon tapauksessa, jos ne namit pitäisi joku kerta häivyttääkin, jos haluaa esim. kisoihin. Sen mielestä kun juoksentelu ympäri kisapaikkaa voisi olla paljon mielenkiintoisempaa kuin tylsien tottisliikkeiden tekeminen, jos palkkaa ei olekaan. Toisaalta treenaus tuolla oli mukavampaa kuin Kivikossa, koska täällä koirat olivat yksitellen kentällä, joten häiriötä ei ollut niin paljon. Toisaalta taas se tarkoittaa koiralle pitkää odottelua autossa, mikä etenkin talvella voi olla ikävää.

Torstaina kävimme Svenkan viehetreeneissä Paloheinässä. Tomo kuulemma ajoi hyvin, vaikka minusta se ei näyttänyt kovin innostuneelta. Kai se on kuitenkin uskottava, kun kokenut ihminen sanoo, että se oli hyvä. ;) Vauhtia ei vielä ollut kovin paljon vaan, ihan tarkoituksella. Oli kuitenkin todella mukavaa, mennään varmasti toistekin! Treenit on joka maanantai ja torstai, se käy ihan hyvin yhteen meidän muiden treenien kanssa. Maanantaisin tuonne ehtisi sopivasti ennen tottista, jolloin Tomo olisi sitten tottiksessa vähän rauhallisempi, ja sitten tiistaina oikein väsynyt, kun minulla on pitkä päivä koulussa ja harrastuksissa. Torstaina taas ei ole mitään muuta, joten silloin vasta sopiikin mennä.

Tänään kävimme Tomon kanssa metsässä, jotta herra sai vähän purkaa energiaa ja oikoa koipiaan. Voi sitä riemua! Olin ihan varma kyllä, että se liukuu kalliota pitkin järveen, mutta ei onneksi! :D Hauskaa näytti olevan. Minun on pitänyt kasvattaa hiukan ruokamääriä, kun Tomo näytti laihtuneen. Onhan sillä nyt ollutkin kaikenlaista toimintaa, joten ei mikään ihme!

Ensi kerralla täytyy ottaa kamera mukaan, kun mennään jonnekin, jotta saisi pitkästä aikaa uusia kuvia Tomosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti