tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kotitokoilua

Treenasimme Tomon kanssa vähän tokoa tänään. Sellaisella harrastelumielellä, ja jos nyt vaikka joskus hamassa tulevaisuudessa pääsisi ihan jotain oikeasti harrastamaankin, niin olisi toki hienoa. Sitä odotellessa...

Aloitimme vauhdikkaalla luoksetulolla, samalla tuli treenattua paikallaoloa. Tomo sanoo "Mulle nami heti nyt kun tulin näin hienosti luokse ja odotinkin ihan loppuun asti paikallani!"

Sitten perusasentoon sivulle. Tämäkin sujuu nykyään mallikkaasti, Tomo tulee enää harvoin vinoon, toisin kuin talvella, jolloin vinous oli enemmän sääntö kuin poikkeus.

Seuraamista hieman, sekin sujui tänään ihmeen hyvin. Tomo piti kontaktin ja seurasi pitkiäkin matkoja kauniisti.

"Valmis" ja palkka lähti lentoon...

... koira lähti palkan perässä myös lentoon. :'D Piste sille, joka löytää kuvasta myös sen lentävän herkkupalan.

Loppupalkkaus patukalla - Tomolla hullunkiilto silmissä. :D

"Kimppuun!" - Tomo on helppo motivoitava, kun sille kelpaa leikki ja ruoka. Toisinaan kehut myös.

Selailin vähän netistä harrastusmahdollisuuksia, ja kutkuttaisi liittyä jäseneksi Helsingin Palveluskoiraharrastajiin, jolloin pääsisi viikoittaisiin tottistreeneihin ja olisi mahdollisuus treenata myös pk-lajeja. En kuitenkaan ole ihan varma uskallanko, vai pitäisikö odottaa kevääseen. Treenit alkaisivat heti elokuun alusta, eikä jäseneksi liittyminen velvoita mihinkään. Toisaalta ei tee mieli maksaa jäsenmaksua turhasta, eli jos jäseneksi liittyy, niin kyllä se on sitten myös otettava kaikki irti!

Agilityseuroihin on niin pitkät jonot, että niihin en viitsi lähteä edes yrittämään, kun en kuitenkaan ole niin tositosi innostunut agilitystä. Enemmän vetää puoleen nuo pk-lajit, agilityä tyydytään harrastelemaan silloin tällöin jollain kursseilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti