torstai 8. heinäkuuta 2010

Eturauhasvaivoja

Eilen illalla huomasin Tomon pissaamisen taas vaikeutuneen. Oireet olivat samat kuin huhtikuussa, jolloin eturauhanen oli turvonnut. Aamulla soitin siis eläinlääkäriin ja varasin ajan, ensin yritin Apexia, missä edellisetkin eturauhasvaivat hoidettii, mutta aikoja ei täksi päiväksi ollut, joten soitin Käpälämäkeen, josta saimme ajan. Palvelu oli tuolla todella mukavaa, ja tilat viihtyisät. Suosittelen!

Ell sitten selvisi, että arvaukseni osui oikeaan. Eturauhanen se oli, pissanäytteestä selvisi, että lievä tulehdus (antibiootteja ei kuitenkaan saatu) ja hurjasti kuulemma siittiöitä. :D Ph 6,5, eli ihan ok, eikä jälkeäkään kiteistä. Tomo sai antitestosteronipiikin, joka oli hirveänkauheankamala niin että piti melkein purra sitä hoitajaa... *rolleyes* Muutoin Tomo sai kehuja avoimesta luonteestaan ja käyttäytyi oikein hyvin.

Kuukauden päästä on kontrollikäynti, jolloin tarkastetaan pissanäyte ja pistetään tarvittaessa toinen piikki. Toivottavasti vaiva menisi näillä ohi, eikä enää uusiutuisi. Jos vielä tämän jälkeen eturauhanen vaivaa, niin se on varmasti kastraation paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti