maanantai 26. joulukuuta 2011

Jollei jouluna ole lunta...?

Ei saatu lunta tänä jouluna, eikä kyllä ollut oikein joulumieltäkään. Toisaalta, joulun merkitys minulle on muutenkin vähäinen, joten menetys ei ollut suuren suuri. Pian on uusi vuosi, ja toivottavasti se on tätä vuotta parempi. Tuntuu, että tähän vuoteen on mahtunut surua ja murhetta aivan yllin kyllin, joskaan omalle kohdalleni ei, mutta muiden menetyksistä luettuani alkaa melkeinpä kauhulla odottaa, koska sattuu jotain omalle kohdalle. Mutta kulunutta vuotta muistellaan enemmän uudenvuoden päivityksessä sitten.

Joulu meni "tavallisesti". Koirat saivat lahjaksi Nina Ottosonin Dog Pyramid -aktivointilelut, ja niistä riittikin riemua! Ohessa video Tomosta uuden lelunsa kanssa, ja vähän kookospähkinääkin.

Joulupäivänä kävimme metsälenkillä koirien kanssa, ja ilma oli sen verran viileä, että sain tilaisuuden testata Tomolle alennusmyynnistä ostamaani Hurtan manttelia. Taki näytti pelittävän hyvin, siihen hintaan niin sanotusti hintansa arvoinen ostos! Metsälenkin jälkeen koirat olivat onnellisen väsyneitä, eivätkä riehuneet kovin pahasti vaikka oli vieraitakin paikalla. Alla kuvia metsälenkiltä, maisemat ovat todella talviset kuten näkyy...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti