lauantai 8. lokakuuta 2011

Kaede 1v!


Aika kuluu hurjan nopeasti. Vastahan Kaede oli ihan pieni pentupallero, ja nyt se on muka jo yhtäkkiä 1-vuotias, eli teknisesti ottaen aikuinen koira!? Noin kymmenen kuukautta on kulunut siitä, kun Kaede tuli osaksi tätä pikkuista laumaamme, ja enempää ei olisi voinut toivoa. Kaede on kaikin puolin aivan todella mahtava tapaus. Kun bongasin pentueen netistä, minulle tuli vain tunne, että on pakko ottaa yhteyttä tänne, ainakin kysyä, onko pentuja vailla kotia vielä. Ja olihan niitä. Kauheasti en järjellä ajatellut, kun varasin pennun, mutta parhaat päätökset yleensä tehdäänkin vailla järkeä. Ainakaan kauheasti.

Kaede on täyttänyt kaikki odotukset kyllä, siitä on tullut juuri niin reipas juoksu- ja riekkukaveri Tomolle, mitä toivoin, ja toisaalta sen voi myös ottaa mukaan mihin vain. Ja kaikkein parasta Kaedessa on se, että se rakastaa aivan kaikkea niin suurella sydämmellä, ettei sellaisen usko aina olevan edes mahdollista.

Kaeden straegiset mitat nyt yksivuotiaana ovat 14,5 kg ja 52 cm, isohkon whippetin mitoissa neiti siis on. Ensimmäiset juoksut alkoivat aika tasan 11 kk vanhana ja loppuivat noin viikko sitten. Isot onnittelut myös Manna-siskolle, jonka kotiväki ehkä käy lukemassa tätä blogia, ja muillekin sisaruksille onnea! :D

2 kommenttia: