tiistai 1. joulukuuta 2009

Yleisiä kuulumisia

Päivittelyä tänne pitkästä aikaa. Joulukuun ja vesisateen kunniaksi. :(

Tein Tomolle uuden manttelin, koska vanhan kiinnitys ei ollutkaan niin hyvä kuin kuvittelin :D En jaksanut alkaa fiksaamaan vanhaa, joten tein kokonaan uuden. Kuva tulee toivottavasti huomenissa. Tomo täytti myös 5 kk, sen kunniaksi säkäkorkeuden mittaus ja punnitus, tulos 55 cm ja 20 kg. Se on jo ihan koiran kokoinen! Toivottavasti ei korkeutta ainakaan tulisi enää kovin paljon lisää :O Pistin myös tilaukseen turvavaljaat autoon, niin Tomo pääsee vihdoin matkustamaan asianmukaisesti autossa.

Tomon ruokintakin meni taas uusiksi. Mera Dog oli muuten todella hyvä ruoka meille, mutta Tomo saikin siitä kovasti ilmavaivoja, joten vaihtoon meni. Ostin kokeiluun nyt uutta Golden Eaglen lammas-riisiä (22/15), kun sitä sai kaksi 2,5 kg:n pussia yhden hinnalla. Toivottavasti tämä olisi nyt sopiva ruoka. Samalla eläinkauppareissulla ostin Tomolle puruluita, possunkorvia ja puolikuristavan pannan. Tosin possunkorva pisti sen mahan ruikulille, ja panta pitää käydä vaihtamassa, koska se oli sittenkin liian pieni. Vaikka mittasin kaulanympäryksen 37 cm, ja panta oli 40 cm, niin silti se jotenkin puristi liikaa ollessaan kireimmillään, ja pitää vaihtaa isompaan, joka on varmaan sitten liian iso. Hankalaa :D

Ja tänään, kun tultiin kotiin ja otin autosta tavaroita ulos, Tomo oli poikkeuksellisesti vapaana, niin eiköhän nuoriherra käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja loikki tyytyväisenä pois pihasta uhkaavasti kohti viereistä koirapuistoa! Onneksi olin varannut hetkeä aiemmin taskun täyteen nameja, ja sain kuin sainkin Tomon kiinni, ennen kuin se ehti juosta kauemmas. Mutta luoksetulokomento kaikui kyllä kuuroille korville, ihme kuinka aina ennen on tullut, mutta heti kun tulee "tilanne", niin voin melkein nähdä mielessäni kuinka Tomo sanoo "lällällää" ja näyttää kieltä juostessaan karkuun.

Positiivisena asiana koulutuksen saralta täytyy hehkuttaa, kuinka Tomo osaa hienosti etsiä (ja löytää) nykyään kännykän, vaikka etsimiseen luonnollisesti kuluu jonkin aikaa, se todella malttaa etsiä, ja näyttää pitävän touhusta. Seuraavaksi opetellaan etsimään avaimet.

Liitän tähän pari vanhempaa kuvatusta (lokakuulta):



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti